8 خواص معجزه گر خوردن سیر با معده ی خالی

خرید ادکلن

سیر همواره به عنوان یکی از مفیدترین و قوی ترین آنتی بیوتیک های طبیعی شناخته شده است. بسیاری از افراد سیر را به عنوان یک درمان طبیعی برای کنترل فشار خون بالا، فشار خون پایین، کلسترول بالا، بیماری های کرونر قلب، حمله های قلبی، کاهش جریان خون به دلیل باریک شدن شریان ها، و تصلب شراین می شناسند. سیر همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده با بیماری ها و عفونت مبارزه می کند. ابتدا لازم است برای این ماده یک پروفایل غذایی کوچک تهیه کنیم چراکه در پشت لایه های بسیار آن قلبی غنی از مواد مغذی پنهان شده است.در حقیقت ۱۰۰ گرم سیر حاوی موارد زیر است:

  • ویتامین A ،B1 ،B2 ،B3 ،B5 ، B6 و C
  • ۶ گرم پروتئین
  • ۳ گرم فیبر
  • ۳۷۹ میلی گرم پتاسیم
  • ۳۸ میلی گرم کلسیم
  • لوتئین و زاگزانتین
  • مقادیر کمتر فسفر، سدیم، مس و آهن
  • فواید سلامتی
  • کاهش فشار خون

سیر با کنترل فشار و بهبود گردش خون بهترین درمان طبیعی برای فشار خون بالا است.در این مطلب شما را با 8 فواید شگفت انگیز خوردن سیر با معده خالی آشنا می کنیم.

8 خواص معجزه گر خوردن سیر با معده ی خالی

1-آنتی بیوتیک قوی

سیر خام یکی از موثرترین آنتی بیوتیک ها طبیعی است و اگر با معده خالی مصرف شود، قدرت آن به طور قابل توجهی افزایش می یابد. خوردن یک تکه سیر خام به جلوگیری از عمل باکتری در شکم کمک می کند زیرا سیر حاوی آنتی بیوتیک و گوگرد فراوان از جمله آلیسین و آجوئن است که محتوای آنتی بیوتیکی آن به درمان سرما خوردگی و سرفه کمک می کند.

2-تقویت سیستم ایمنی بدن 


سیر دارای مواد مغذی گیاهی است که به کاهش استرس اکسیداتیو و تقویت ایمنی کمک می‌کند. این گیاه همچنین باعث کاهش خستگی و تقویت انرژی می‌شود. گزارشی در سال ۲۰۱۲ در مجله آفریقایی گیاهان دارویی سنتی، مکمل و جایگزین نشان داد که مطالعه‌ای روی موش‌ها انجام شده و در نهایت مشخص شد که سیر در تقویت عملکرد سیستم ایمنی نقش کمک کننده‌ای دارد یا خیر. بعد از اینکه عصاره‌های سیر (Allium sativum) به موش‌ها در غلظت‌های مختلف تزریق شدند، محققان دریافتند که عصاره‌ها، به ویژه در غلظت‌های بالاتر، به طور قابل توجهی تعداد سلول‌های سفید خون را افزایش داده و اثرات تحریک کننده ایمنی بیشتری از خود نشان می‌دهند.

3-تقویت حافظه  

بخش اعظم دلیل افزایش نرخ ابتلا به زوال عقل در دو دهه اخیر مربوط به سبک زندگی افراد است. سیر ابزاری خوش طعم است که قادر است خطر از دست دادن حافظه را کاهش دهد. این گیاه با محافظت از DNA در برابر آسیب، محافظت در برابر افت عملکرد مغز ناشی از کهولت سن و محافظت از بافت سالم مغز به کمک آنتی اکسیدان‌ها، می‌تواند به تقویت حافظه در افراد کمک کند. در یک آزمایش حیوانی، عصاره سیر باعث بهبود حافظه و کمک به یادگیری در موشهای مبتلا به دیابت شد. سیر همچنین توانست حافظه موش‌هایی که در معرض سرب قرار گرفته بودند را نیز تقویت کند. سیر با کاهش آسیب اکسیداتیو به مغز، سطح آسیب‌های ناشی از سرب به این بافت را کاهش می‌دهد. در این مطالعه، سیر با ارتقای عملکرد نیروگاه تولید انرژی سلول یعنی میتوکندری در عملکرد مغز و حافظه را در موش‌های چاق و دیابتی بهبود بخشید.

4-حفظ سلامت پوست و مو 

سیر اثرات ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی فراوانی دارد، اثراتی که به حفظ سلامت پوست و محافظت از پوست در برابر پیری زودرس کمک می‌کنند. سیر همچنین می‌تواند علائم بیماری پسوریازیس را تخفیف داده، به بهبود زخم کمک کند و آسیب‌های پوستی ناشی از قرار گرفتن در معرض آفتاب را کاهش دهد. این گیاه همچنین می‌تواند از بروز سرطان پوست نیز پیشگیری کرده و به کاهش خطر ابتلا به عفونت پوستی خطرناک معروف به استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین (MRSA) کمک کند. نقش سیر در کمک به رشد و سلامت موها نیز قابل توجه است. درمان نوعی از ریزش مو که آلوپسی نام دارد، کار دشواری است. در یک آزمایش بالینی، استفاده از ژل موضعی سیر در کنار درمان‌های استاندارد به رشد مو در بیماران مبتلا به این نوع از ریزش مو کمک کرد.

5-حفظ سلامت ریه 

مصرف سیر برای جلوگیری از بیماری های تنفسی معجزه آسا خواهد بود. این ماده غذایی در حقیقت علاوه بر بهبود عملکرد مناسب سیستم ریوی از ابتلا به سل، ذات الریه، برونشیت، سرماخوردگی، آسم، احتقان ریوی و سرفه جلوگیری می کند. بهترین راه درمان بیماری ریوی مصرف سیر و دم کردن آن در آب گرم برای افزایش اثربخشی است.

6-تاثیرات بلند مدت بر دیابت 

به استناد نتایج مطالعه‌ای که بر روی ۷۲۸ نفر از مبتلایان به دیابت نوع ۲ انجام شد، مصرف مکمل سیر باعث کاهش قند خون ناشتا و سطح هموگلوبین ای وان سی (A۱C) می‌شود. این نکته که این کاهش در ۲، ۱۲ و ۲۴ هفته بعد از شروع مصرف مکمل‌ها نیز در افراد تحت مطالعه مشاهده شد، نشان می‌دهد که سیر در تسکین علائم دیابت تاثیری بلندمدت دارد. سیر همچنین علاوه بر تنظیم وزن و سطح کلسترول بیماران دیابتی، به لوزالمعده در ساخت و استفاده از انسولین کمک کرده و مقاومت بدن به انسولین را کاهش می‌دهد.

7-سلامت مغز

سیر از مغز در برابر آسیب اکسیداتیو که منجر به بیماری های شناختی مانند آلزایمر می شود، محافظت می کند. با این حال ممکن است خود را از چنین بیماری هایی با خوردن سیر دور نگه دارید با این حال سیر می تواند به شما کمک کند با کم حافظگی مبارزه کنید – راهی مطمئن برای افزایش بهره وری در کار.

8-کمک به کاهش وزن

مطالعات حیوانی پیوند میان مصرف سیر و رسیدن به وزن سالم را تایید می‌کند. به عنوان مثال در یک تحقیق، عصاره سیر کهنه به تنهایی یا همراه با ورزش وزن بدن و چربی کبد را در موش‌ها کاهش داد. در یک مطالعه دیگر هر دو روغن سیر و پیاز باعث کاهش چاقی و چربی‌های خطرناک خون در موش‌های آزمایشگاهی شد. سیر همچنین با افزایش دمای بدن موش‌های پرخور میزان چاقی و ژن‌های سازنده بافت چربی (بافت چربی سفید) را در آن‌ها کاهش داد. سلامتی کبد در برخورداری از وزن سالم اهمیت بالایی دارد. در مطالعه‌ای که بر روی حیوانات آزمایشگاهی انجام شد، مکمل سیر با بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی، آسیب کبدی ناشی از سموم و داروها را کاهش داد. این یافته‌ها در خصوص سلامتی کبد در مدیریت وزن اهمیت ویژه‌ای دارد زیرا کبد به پردازش غذاها و مواد مغذی کمک می‌کند. با این وجود نقش سیر در دستیابی به وزن سالم تنها به نمونه‌های حیوانی محدود نمی‌شود. در یک آزمایش بالینی، مصرف سیر به کاهش وزن و چربی بدن ۱۱۰ بیمار مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی منجر شد.

دوستان عزیز ما در بخش بالای این مقاله شما را برخی از فواید خوردن سیر آشنا کردیم همچنین اگر شما نیز معجزه های دیگری از سیر را تجربه کردید در بخش نظرات کامنت دهید تا دیگران نیز از این تجربه ی شما بهره مند شوند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.