عوارض مصرف زیاد آناناس

خرید ادکلن

عوارض مصرف زیاد آناناس

عوارض مصرف زیاد آناناس مضرات کیوی  زخم شدن زبان بعد از خوردن آناناس آناناس سرشار از ویتامین ها، آنزیم ها و آنتی اکسیدان هاست. آنزی بروملین موجود در آناناس برای تقویت دستگاه گوارش و بهبود زخم ها بسیار موثر است بنابراین معمولا برای بیمارانی که جراحی کرده اند یا در بیمارستان بستری هستند ، مصرف آناناس توصیه می شود.از طرفی دیگر به دلیل کم کالری بودن، بدون چربی بودنو مقدار کم سدیم و مقدار بالای ویتامین ث که دارد برای افرادی که در حال کاهش وزن هستند توصیه میشود.

عوارض مصرف زیاد آناناس

ولی مصرف آناناس در مقدار کم توصیه میشود و به هیچ عنوان نباید در مصرف آن زیاده روی کنید.ضمن این که آناناس یکی از نرم کننده های گوشت است بنابراین در آشپزی هم کاربرد زیادی دارد ولی با یان وجود خوردن بیش از حد آناناس می توند منجر به حساسیت دهان از جمله لب ها ، زبان و گونه ها شود.

آناناس

دلیل آن مقدار بالای ویتامین ث موجود در آناناس است. مصرف زیاد آناناس می تواند منجر به اسههال، تهوع، استفراع، دل درد یا سوزش سر دل شود.از سویی دیگر مصرف بالای آناناس به خصوص اگر کاملا رسیده نباشد منجر به حساسیت معده و سنگین شدن معده و احساس لمس شدن بدن خواهد شد.اگر دچار این علایم شدید بهتر است از یک دمنوش که طبع گرم داشته باشد به همراه عسل استفاده کنید و در صورت از بین نرفتن تحریکات به پزشک مراجعه نمایید چون ممکن است به آناناس حساسیت داشته باشید.

خواص آناناس
کریستف کلمب، در بازگشت از آمریکای جنوبی، آناناس را به اروپا آورد و از آن پس، آناناس به عنوان یک میوه غیربومی و تجملاتی در اروپا شناخته که تنها در فروشگاه‌‌های لوکس به فروش می‌رسید. با این حال امروز، این میوه استوایی در دسترس همه قرار دارد و علاوه بر مصرف به صورت تازه و خشک‌شده، عصاره آن نیز، دوستداران بسیاری دارد.در آمریکای مرکزی و جنوبی، آناناس نه تنها به دلیل طعم شیرین و دلچسب، بلکه به دلیل تاثیری مفید آن بر مشکلات گوارشی و همچنین التهابات، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

در ادامه، ترکیبات و فواید این میوه که برای رسیدن دو سال زمان لازم دارد مورد بررسی قرار می‌گیرد:

یک فنجان پر از تکه‌های آناناس تازه حاوی عناصر زیر است:

82 کالری
0.2 گرم چربی
2 میلی‌گرم سدیم
21.65 گرم کربوهیدرات
89 گرم پروتئین
فاقد کلسترول

این مقدار آناناس، 131 درصد از ویتامین‌ C و 2درصد از ویتامین A و ، 2 درصد از کلسیم و 3 درصد از آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می‌کند.آناناس همچنین شامل ویتامین‌ها و مواد معدنی مهمی چون ویتامین‌های B1،‌ B2، B5، B6 اسید فولیک اسید، منیزیوم، منگنز،‌ پتاسیم، بتا کاروتن و دیگر آنتی‌اکسیدان‌ها است. آناناس، تنها ماده غذایی حاوی آنزیم بروملین است که از فواید گسترده‌ای برای سلامت انسان برخوردار است.

خواص آناناس
مصرف میوه وسبزیجات مدت‌هاست که عاملی موثر در کاهش خطراتی به شمار می‌رود که سلامت انسان را تهدید می‌کنند.تحقیقات حاکی از آن است که افزایش مصرف خوراک گیاهی مانند آناناس، به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی چون چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی منجر شده و به سلامت پوست و مو، افزایش سطح انرژی و حفط وزن مناسب کمک می‌کند.

بر اساس تحقیقات انجام شده، تاثیرات مثبت مصرف آناناس بر سلامت را می‌توان این‌گونه دسته‌بندی کرد:

1- کند کردن روند ضعف عضلانی ناشی از افزایش سن

2- پیشگیری از آسم:مصرف بتاکاروتن، خطر ابتلا به بیماری آسم را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و میوه‌جات و سبزی‌جات زرد، نارنجی و سبز تیره مانند آناناس، انبه، پاپایا، هلو، گرمگ، کدوتنبل، کلم بروکلی و هویج منابعی سرشار از بتاکاروتن محسوب می‌شوند. همچنین برخی تحقیقات حکایت از تاثیر مصرف بروملین در جلوگیری از ابتلا به آسم دارد که آناناس تنها ماده غذایی حاوی بروملین است.

3- پیشگیری از فشار خون:مصرف میوه‌جات و سبزیجاتی سرشار از پتاسیم مانند آناناس مانع از ابتلا به فشار خون می‌شود.

4- پیشگیری از سرطان : آناناس به دلیل سرشار بودن از ویتامین سی و آنتی‌اکسیدان‌ها از تشکیل رادیکال‌های آزاد که منجر به ابتلا به سرطان می‌شوند جلوگیری می‌کند.

5- مهار دیابت نوع یک: مصرف مواد سرشار از فیبر، به دلیل کاهش قند خون، به بهبود مبتلایان به دیابت نوع یک کمک می‌کند و یک آناناس به طور متوسط حاوی 13 گرم فیبر است.

6- بهبود روند گوارش: آناناس به دلیل برخورداری از فیبر و آب زیاد مانع از ابتلا به یبوست شده و به بهبود روند هضم و تنظیم گوارش کمک می‌کند. همچنین وجود میزان قابل توجهی بروملین در آناناس، به کاهش سایتاکُن‌ها (سلول‌های ملتهب) که در روند گوارش اخلال ایجاد می‌کنند منجر می‌شود.

7- باروری: مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان مانند آناناس، با جلوگیری از تولید رادیکال‌های آزاد، باروری زنان و مردان را بهبود می‌بخشند و به همین دلیل مصرف آناناس به افرادی که مشکل باروری دارند توصیه می‌شود.

8- بهبود جراحات و التهاب: تحقیقات نشان می‌دهد که آناناس به دلیل برخورداری از بروملین، روند بهبود جراحات، التهاب، درد، کوفتگی، کبودی و زخم‌های حاصل از عمل جراحی را تسریع و به التیام آنها کمک می‌کند.

9- سلامت قلب: آناناس با برخورداری از میزان قابل توجهی ویتامین سی، پتاسیم و فیبر، سلامت قلب را به ارمغان می‌آورد.

10- سلامت پوست: مصرف آناناس و دریافت میزان قابل توجهی ویتامین سی، به بهبود بافت پوست، جلوگیری از چین و چروک و عوارض ناشی از آفتاب‌سوختگی کمک می‌کند.

خواص پوست آناناس
از این پس بعد از خوردن آناناس پوست آن را دور نیاندازید. پوست آناناس برای بسیاری از بیماری و مشکلات تندرستی مفید است که اکثر مردم از آن بی خبراند.اما فواید ناشناخته آناناس کدامند؟

پوست آناناس باعث چربی سوزی و لاغری می شود
شما می توانید با استفاده از پوست آناناس به راحتی لاغر شوید .بدین منظور می توانید پوست آناناس را بعد از شستن در آب بجوشانید و در طول روز میل کنید.پوست آناناس باعث تنظیم سیستم گوارش می شود و باعث می شود متابولیسم شما افزایش یابد .همچنین باعث می شود تعداد دفعات ادرار شما افزایش پیدا کند.

پوست آناناس با سرطان مبارزه می کند
پوست آناناس به دلیل داشتن بتاکارون با سلول های سرطان مبارزه می کند.بر اساس تحقیقات انجام شده پوست آناناس با سرطان پروستات و روده بزرگ مبارزه می کند.

عوارض مصرف زیاد آناناس

درمان سرفه با پوست آناناس
خواص پوست آناناس برای سلامت فوق العاده استیکی دیگر از فواید ناشناخته پوست آناناس درمان سرفه است.برای درمان سرفه می توانید پوست آناناس را در آب بجوشانید سپس آن را با عسل مخلوط کرده و میل کنید.این نوشیدنی باعث از بین رفتن عفونت گلو می شود و در زمان کم سرفه را درمان می کند.

درمان مشکلات معده با پوست آناناس
مقادیر فراوانی فیبر و برملائین در پوست آناناس باعث جلوگیری از تولید اسید معده و همچنین جلوگیری از تشکیل سلول های مرده در معده و درمان زخم معده می گردد.به افراد مبتلا به یبوست توصیه می شود که در طول روز آناناس و پوست آن را با روش های ذکر شده میل نمایند.

درمان زخم های پوستی با پوست آناناس
شما می توانید با استفاده از پوست آناناس ،زخم های موجود بر روی پوست را درمان کنید. همچنین پوست آناناس نقش بسزایی در درمان مشکلات پوستی دارد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.