برای پیشگیری از جوش‌های پس از وکس صورت چه باید کرد؟

خرید ادکلن

برای پیشگیری از جوش‌های پس از وکس صورت چه باید کرد؟

برای پیشگیری از جوش‌های پس از وکس صورت چه باید کرد؟ ماسک بعد از وکس صورت درمان سوختگی صورت با وکس ماسک بعد از اصلاح صورت خانمها درمان جوش صورت بعد از اصلاح درمان سریع جوش بعد از اپیلاسیون جلوگیری از جوش بعد از اصلاح صورت درمان جوش صورت بعد از اصلاح با بند بعد از اصلاح صورت چه باید کرد

برای پیشگیری از جوش‌های پس از وکس صورت چه باید کرد؟

بسیاری از خانم‌ها ترجیح می‌دهند صورت خود را وکس کنند. اما اغلب پس از انجام این نوع اصلاح، پوست جوش می‌زند. اگر جوش‌ها ریز باشند و ظرف چند روز برطرف شوند مشکلی نیست ولی گاهی جوش‌ها بزرگتر و دردناک می‌شوند. امروز روش‌های مقابله با این مشکل را معرفی می‌کنیم.

فرقی نمی‌کند که شما بلافاصله بعد از وکس یا چند روز پس از آن جوش بزنید، نکته مهم این است که جوش‌ها را به حال خود رها نکنید. اگر ظرف یکی دو روز جوش برطرف نشود، لازم است از روش‌های زیر استفاده کنید. نخست بگذارید ببینیم جوش‌ها چرا ایجاد می‌شوند. ریشه مو در فولیکول‌های پوست است. با وکس کردن موها را به زور از زیر پوست بیرون می‌کشیم. این کار فشار زیادی به پوست وارد می‌کند و واکنش بدن ایجاد التهاب است؛ التهاب معمولاً خود به خود فروکش می‌کند، اما ممکن است فولیکول‌ها عفونت کنند و جوش تشکیل شود. جوش‌هایی که چند هفته پس از وکس ظاهر می‌شوند اغلب نشانه موی زیر پوست اند.

جلوگیری از جوش بعد از وکس با آلوئه ورا
آلوئه ورا مانند آرام بخش برای پوست عمل کرده و التهاب را کاهش می‌دهد. گاهی پوست پس از وکس خشک و پوسته پوسته می‌شود و آلوئه ورا برای این مشکل نیز کارآمد بوده و به مرطوب نگه داشتن پوست کمک می‌کند. کافی است خود گیاه را خریداری کنید و برگ آن را بشکنید تا مایع ژل مانند آن خارج شود. آن را به پوست مالیده و بگذارید تمام طول شب روی پوست باشد. این کار را هر شب تکرار کنید.

جلوگیری از جوش بعد از وکس با سرکه سیب
استفاده از سرکه سیب به تنظیم ph پوست، کاهش تورم و بهبود جوش‌ها کمک می‌کند. مقدار یکسانی سرکه سیب و آب را ترکیب کنید. یک تکه پنبه را به این محلول آغشته و به پوست بمالید. بگذارید محلول برای 10 دقیقه روی صورت باشد و سپس بشویید. این کار را روزی دو بار انجام دهید.

جلوگیری از جوش صورت بعداز وکس با روغن نارگیل
روغن نارگیل بیشتر برای پیشگیری مناسب است تا درمان جوش. این روغن پوست را نرم و مرطوب کرده و قرمزی و التهاب را کاهش می‌دهد. آنتی اکسیدان‌های موجود در روغن نارگیل باعث می‌شوند پروسه بازیابی پوست پس از قرار گرفتن تحت فشار وکس، سریعتر انجام شود.

8 نکته‌ای که درباره جوش‌ها نمی‌دانستید
1 – بسیاری از جوان‌ها و نوجوان‌ها تا وضعیت جوش‌هایشان بهتر می‌شود در مصرف داروها سهل‌انگاری می‌کنند، در حالی که مصرف داروهای خوراکی یا موضعی حتی در صورت بهبود کامل، باید به صورت دوز ادامه‌دار و نگهدارنده تداوم داشته باشد چون تا زمانی که فردی استعداد ژنتیکی دارد، پوست آماده جوش‌زدن است. کم‌طاقتی یکی از مهم‌ترین مشکلات است. اثربخشی درمان‌های دارویی زمانبر است و 6 ماه تا 1 سال طول می‌کشد تا نتیجه‌بخش‌بودنش را نشان دهد و نباید منتظر باشید داروی آکنه مانند یک مسکن عمل کرده و شما را در عرض 1 ساعت مداوا کند.

2 – مبتلایان مدام جلوی آینه می‌ایستند و حرص می‌خورند. این استرس روند درمان را مختل می‌کند. توصیه می‌کنم استرس‌تان را مهار کنید تا پوست بهتری داشته باشید.

3 – از مقایسه خود با دیگران بپرهیزید. درمان خودتان را به دیگران توصیه نکنید چون این درمان‌ها در افراد گوناگون یکسان نیستند. برخی داروها می‌تواند باعث ایجاد عارضه در فردی شود ولی برای دیگری بی‌اثر باشد.

4 – جوش و آکنه را دستکاری نکنید. قابلیت‌ها و ویژگی‌های پوست افراد با هم متفاوت است. به همین دلیل جای جوش روی پوست برخی افراد می‌ماند ولی آنچه نباید فراموش کرد این است که مهم‌ترین علت ماندن جای جوش دستکاری آن است.

5 – تغذیه‌تان را اصلاح کنید. کسی که جوش می‌زند باید عادت خود را بشناسد، مثلا اگر با خوردن شکلات یا فست‌فود جوش می‌زند باید از آنها پرهیز کند.

6 – عادت‌های نادرست را کنار بگذارید. اگر شما زمان اصلاح یا بند انداختن صورت فشار کمتری وارد کرده و مدت کوتاهی پوست را تحریک کنید، به خودتان کمک کرده‌اید.

7 – کمتر آرایش کنید. استفاده از مواد آرایشی و بهداشتی به‌خصوص مواد چرب به زیاد شدن جوش‌ها منجر می‌شود. گاهی افراد مبتلا به آکنه با انواع مواد آرایشی و دستکاری سراغ جوش‌ها می‌روند که این کار علاوه بر ایجاد زخم و خراشیدگی روی پوست، جوش‌ها را از حالت استریل خارج می‌کند. همچنین استفاده از موارد آرایشی نامناسب یا کرم‌های مرطوب‌کننده یا ضدآفتاب‌های معمولی می‌تواند سبب تشدید آکنه و مقاومت درمان جوش شود.

8 – خبر خوب اینکه ما در علم پزشکی پدیده‌ای به نام جوش درمان‌ناپذیر نداریم و عنوان درمان‌ناپذیر یا غیرقابل‌درمان برای آکنه اشتباه است. با صبوری و پیگیری این نوع جوش (جوش سرکش) یا آکنه مقاوم به درمان خوب می‌شود و اصلا مشکل حادی نیست. متخصصان پوست در بررسی آکنه‌ها 4 عامل اصلی را برای درمان در نظر می‌گیرند؛ میزان تجمع باکتری‌ها در محل بروز جوش‌ها که نقش مهمی در ایجاد جوش و تشدید آن دارد، وضعیت مجاری پیلوسباسه و میزان ترشح سبوم و درنهایت هورمون‌ها. وقتی آکنه یک بیمار درمان نمی‌شود، اولین علت آن می‌تواند بی‌توجهی به یکی از این 4 عامل باشد.

 

چگونه مانع جوش صورت در تابستان شویم؟
تابستان زمان خوبی برای ایجاد تنوع در آرایش صورت است. مثل رژلب های تیره، خط چشم های رنگی و خیلی موارد دیگر. اما روزهای گرم و آفتابی این فصل مشکلاتی هم برای پوست همراه خود می آورد که رایج ترین آن ها جوش های صورت است. با رعایت نکاتی که در زیر به آن ها اشاره شده است از جوش زدن صورت در تابستان جلوگیری کنید.

 

جلوگیری از جوش با ضدآفتاب مناسب
در فصل تابستان از محصولات بدون چربی استفاده کنید. قبل از آرایش به صورت مرطوب کننده بزنید چون جوش ها در حالت عادی پوست را خشک تر از همیشه می کنند. بنابراین باید در انتخاب مرطوب کننده بسیار مراقب باشید. در روزهایی که صورت چرب تر از حالت عادی است سعی کنید محصولات بدون چربی استفاده کنید. در مورد ضد آفتاب هم حتی اگر پوست چربی دارید باید ضد آفتاب استفاده کنید اما می توانید ضد آفتاب مخصوص پوست های چرب استفاده کنید که بسیار سبک هستند و از پوست در مقابل آفتاب محافظت می کنند.

برای پیشگیری از جوش‌های پس از وکس صورت چه باید کرد؟

پوشیدن لباس مناسب مانع جوش زدن صورت
وقتی دمای بدن بالاست و پوست به پارچه هایی که حساسیت ایجاد می کنند ساییده می شود بدن ملتهب و جوش می زند. بنابراین باید در فصل تابستان لباس های لطیف با پارچه های نازک و رنگ روشن بپوشید و از همه مهم تر کلاه های لبه دار استفاده کنید تا مانع از التهاب و جوش زدن صورت شوید.

 

پاکسازی صورت در تابستان
در فصل زمستان آبرسانی پوست از اولویت هاست اما در فصل تابستان باید بیشتر از هر زمان دیگری به پاکسازی پوست توجه شود. پاکسازی دو بار در روز کافی است بیشتر از این باعث از بین رفتن چربی طبیعی و خشک شدن پوست صورت می شود. در فصل تابستان از شوینده های ضد آکنه حاوی اسید سالیسیلیک یا شوینده گلیسیرین استفاده کنید.

دست ها را از صورت دور کنید
دست های ما محل رشد باکتری ها در تابستان است و حتی ضدعفونی کننده ها هم نمی توانند آن ها را به طور کامل از بین ببرند. پس در روزهای گرم تابستانی تا جایی که می توانید دست ها را به صورت نزنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.