کارزا یا هم آغوشی بدون ارگاسم که رابطه زوجین را صمیمی تر می کند

خرید ادکلن

کارزا یا هم آغوشی بدون ارگاسم که رابطه زوجین را صمیمی تر می کند

هم آغوشی بدون ارگاسم تحقیقات اخیر که در دانشگاه اوترخت هلند Utrecht University انجام شد نشان داد متوسط زمان بین دخول و ارگاسم بین 500 زوجی که در مطالعه شرکت کرده بودند 5.4 دقیقه است. زوجین از کورنومتر استفاده کردند.فاصله بین دخول و ارگاسم بسیار کوتاه است. شاید به همین دلیل کارزا karezza جذابیت دارد.

کارزا یا هم آغوشی بدون ارگاسم که رابطه زوجین را صمیمی تر می کند

کارزا karezza،هم آغوشی بدون ارگاسم که رابطه جنسی را گرم تر می کند این وازه از کلمه کارس caress یا نوازش در زبان ایتالیایی گرفته شده است که به عشقبازی طولانی مدت از جمله لمس ، نوازش ، هم آغوشی و لذت بصری ولی بدون ارگاسم گفته می شود.این روش ریشه ای تاریخی دارد و اولین مقاله در مورد کارزا سال 1931 منتشر شد ولی با این حال اشخاص زیادی از آن اطلاع ندارند.ارگاسم باعث آزاد شده موادی معتاد کننده مانند دوپامین می شود که انتقال دهنده های عصبی مربوط به لذت است ولی کارزا باعث ترشح هورمون عشق یا هم آغوشی به نام اکسی توسین می شود که مدت زمان بیشتری در بدن باقی می ماند.

نتیجه ؟

در حالت ایده آل کارزا یا عشقبازی صمیمیت و نزدیکی و ارتباط بین زوجنین را بهبود می بخشد. عشقبازی یا کارزا باعث می شود رابطه جنسی کمتر فیزیکی بوده و بیشتر رومانتیک شود.با تمرین بیشتر کارزا ارگاسم کم کم اهمیت خود را از دست داده و حواس شما بیشتر درگیر هم آغوشی خواهد شد.برای انجام کارزا باید هر دو نفر از قبل نسبت به آن آگاهی داشته باشند و بتوانند یکدیگر را درک کنند. نوع لمسی که دوست دارید یا مناطقی که دوست ندارید لمس شوند را با هم در میان بگذارید.

زوج خوشحال

مهم ترین نکته اینجاست که هدفتان نباید رسیدن به ارگاسم باشد بنابراین نوع لمس بدن زوجین نباید به گونه ای باشد که منجر به ارگاسم شود.کارزا می تواند ساعت ها ادامه پیدا کند ولی شما می توانید 5 دقیقه ای آن را انجام دهید.خوردن نوک سینه ، در آغوش گرفتن سر، گذاشتن آلت تناسلی بین پاها، کشف نقاط حساس بدن یکدیگر. باز نگه داشتن چشمها هنگام بوسه و به طور کلی هر کاری که احساس خوبی در شما ایجاد کند ولی منجر به ارگاسم نشود را می توانید انجام دهید.مثل هر عادت جدید دیگر هر چه بیشتر تمرین کنید برایتان طبیعی تر خواهد شد و فواید آن را بیشتر احساس خواهید کرد.

از ارگاسم نترسید
اگر ترس از ارگاسم داشته باشید نمی توانید هر کاری که دلتان می خواهد را امتحان نکنید. به خصوص اگر اولین تجربه شما باشد. ارگاسم اتفاقی می تواند بینظر باشد. به هر حال با کمی تمرین متوجه می شوید چه کارهایی منجر به ارگاسم می شود و چه کارهایی منجر به ارگاسم نمی شود.

رابطه جنسی می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و حس توانایی و باروری را به افراد انتقال دهد؛ علاوه در آن باعث افزایش طول عمر، کاهش افسردگی و ایجاد شادکامی می شود؛ اما سوال این است که چگونه می توانیم تشخیص دهیم که ما جزو افرادی هستیم که رابطه جنسی رضایت بخشی دارند؟ همچنین چگونه می توانیم رضایت مان را از این رابطه افزایش دهیم؟

آیا از رابطه جنسی خود راضی هستید؟
تحقیقات انجام شده در جوامع مختلف نشان داده است اغلب افراد خود را از زندگی جنسی شان راضی نشان می دهند؛ در صورتی که در واقعیت این طور نیست. اغلب مردم ممکن است از زندگی جنسی خود طبیعتا راضی باشند؛ زیرا یک رابطه جنسی با خود نشاط و لذت به همراه دارد؛ اما زمانی که در مورد کیفیت رابطه و سلایق جنسی شان، سوال می شود، پاسخ های نامربوطی می دهند. بیشترین میزان رضایت جنسی، در زوجین جوانی که تازه وارد رابطه شده اند و کمترین آن در زوجینی که رابطه جنسی طولانی مدت داشته اند گزارش شده است. مردان در مقایسه با زنان، رضایت جنسی بیشتری را ابراز می کنند. یافته دیگر این است که اغلب افراد، تقاضایی برای داشتن دفعات بیشتر رابطه جنسی دارند.

بسیاری از منابع علمی از دو شاخص برای بعد جسمی و فیزیک یاد می کنند : فراوانیِ نزدیکی جنسی و رسیدن به ارگاسم؛ به این معنی که هرچه تعداد رابطه های جنسی زن و شوهر در یک دوره زمانی، مثلا یک ماه یا یک هفته، بیشتر باشد؛ و هرچه میزان رسیدن به اوج لذت جنسی یا ارگاسم بیشتر باشد، زوجین رابطه رضایت بخش تری خواهندداشت.در بعد عاطفی و هیجانی بر اهمیت احساس ها و هیجان های مثبت، در حین و بعد از رابطه، به خصوص ایجاد شادی تاکید می شود؛ همچنین داشتن گفت و گویی خصوصی و صمیمانه درباره میزان علایق و انتظارات طرفین از رابطه، در بعد عاطفی و هیجانی گنجانده می شود.

این دو جزء اصلی، به نسبت در زنان و مردان از اهمیت متفاوتی برخوردار است. اغلب مردان بعد جسمی رضایت جنسی را در یک رابطه جستجو می کنند؛ آنان در پاسخ به سوال آیا از رابطه جنسی خود رضایت دارید؟ صریحا پاسخ مثبت می دهند. این قضیه در بسیاری از زنان در بعد عاطفی در هیجانی پررنگ تر جلوه می کند؛ بدین صورت که در کنار ارضای جسمی و وقوع مراحل آن، از ابتدا تا انتهای رابطه جنسی به دنبال دریافت احساس هیجان، صمیمیت و ارضای روانی در رابطه هستند. چه بسا در برخی موارد بدون ارضای جسمی، رضایت جنسی از رابطه نیز وجود خواهدداشت.

در روابط کوتاه مدت و یک شبه که بیشتر با هدف لذت جویی یا بقای نسل صورت می گیرد، تاکید بر روی رابطه بدنی و جسمی است. باید توجه داشته باشید اگر خواهان یک رابطه بلندمدت با همسرتان هستید، نمی توانید صرفا به برقراری یک رابطه جسمی بسنده کنید. مطمئن باشید فقط به صرف رفع نیاز جنسی نمی توانید زندگی شیرین و خوبی را تجربه کنید.در برخی موارد با کاهش میل جنسی در زوجین رو به رو می شویم که نقش بسزایی در کاهش رضایت از رابطه جنسی دارد. متخصصان عقیده دارند عوامل مختلف جسمی و روانی بر این موضوع تاثیرگذار می باشند.

کارزا یا هم آغوشی بدون ارگاسم که رابطه زوجین را صمیمی تر می کند

ممکن است شما از آن افرادی باشید که با وجود داشتن استرس، بسیاری از کارها را به خوبی انجام می دهند؛ اما باید بدانید تمایلات جنسی مانند کارهای دیگر نیست. برای اینکه میزان استرس خود را تحت کنترل داشته باشید، شیوه های مهار استرس را بیاموزید یا از توصیه های یک مشاور یا پزشک استفاده کنید.مشکلات حل نشده در رابطه زن و شوهر یکی از شایع ترین کُشنده های میل جنسی محسوب می شود. برای زنان، نزدیکیِ عاطفی یک جزء اصلی در میل جنسی است. اختلاف پنهانی و نارضایتی بیان نشده، اشکال در برقراری ارتباط، خیانت کردن به اعتماد همسر و سایر موانعِ رابطه صمیمی، می تواند میل جنسی را از بین ببرد.

الکل می تواند باعث خاموش شدن میل جنسی شما و گاه همسرتان شود. در مورد مصرف مواد مخدر و محرک نیز این قضیه صادق استاگر میل جنسی تان را از دست داده اید، شاید به این دلیل است که خیلی زود از خواب برمی خیزید یا خیلی دیر به تختخواب می روید؛ ممکن است دچار بی خوابی یا قطع تنفس حین خواب شده باشید. این قبیل مشکلات مربوط به خواب، می تواند میل جنسی را مختل کند. کم خوابیدن به خستگی و فرسودگی منجر می شود و خستگی، میل جنسی را از بین می برد.داروها به طور قابل توجهی ممکن است میل جنسی را از بین ببرد. از جمله داروهای کاهش دهنده میل جنسی، می توان به داروهای ضدافسردگی، داروهای ضدفشار خون، داروهای آنتی هیستامین (ضدحساسیت)، برخی داروهای ضدبارداری خوراکی، داروهای شیمی درمانی و غیره اشاره کرد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.