کنترل سرطان سینه با روغن ماهی

خرید ادکلن

کنترل سرطان سینه با روغن ماهی

کنترل سرطان سینه درمان سرطان سينه بدخيم درمان قطعي سرطان سينه عکس سرطان سينه طول عمر مبتلايان به سرطان سينه سرطان سينه گريد ٢ آيا سرطان سينه كشنده است سرطان سينه بدخيم قابل درمان است؟ درجه بندي سرطان سينه

کنترل سرطان سینه با روغن ماهی

مطالعات جدید محققان دانشگاه نبراسکا در آمریکا نشان می دهد رژیم غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 که در روغن ماهی وجود دارد،‌ در مهار رشد و گسترش سلول های سرطان سینه نقش دارند.این مطالعه که در فاز حیوانی انجام شده نشان می دهد اسیدهای چرب نقش مهمی درتوقف رشد سلول های تومور دارند و از گسترش و متاستاز آن به اندام های دیگر جلوگیری می کنند.این مطالعه به این معنا نیست که رژیم غذایی حاوی امگا 3 از ایجاد تومور های سرطان سینه جلوگیری می کند؛ بلکه نشان می دهد اسیدهای چرب امگا 3 از سیستم ایمنی بدن حمایت کرده و نقش ضد التهابی دارند. التهاب به رشد سریع تومور و گسترش آن کمک می کند.

 

بر اساس آمار از هر هشت زن یک نفر به سرطان سینه مبتلا می شود و از هر 30 زن مبتلا یک نفر جان خود را از دست می دهد.به رشد کنترل نشده سلول های پوشش داخلی مجرای شیری یا لوبول، سرطان سینه گفته می شود. هر سینه از 15 تا 20 بخش به نام لوب تشکیل شده که به صورت خوشه ای در کنار هم قرار دارند. لوب ها مجموعه ای از غدد شیری هستند. هر لوب از بخش های کوچکتری به نام لوبول تشکیل شده است. سرطانی که از لوبول آغاز شود، سرطان لوبولار نامیده می شود. سرطان سینه در زنان شایع تر است، گرچه احتمال ابتلای مردان نیز به سرطان سینه وجود دارد.انواع ماهی، خاویار، روغن زیتون، حبوبات، تخم مرغ، ریحان، اسفناج، گردو، میگو، گل گلم، ماهی آزاد، ساردین، دانه سویا و کلم بروکلی حاوی مقادیر بالای امگا 3 هستند، محققان مکمل های امگا 3 را نیز تایید کرده اند.
نتایج این مطالعه در نشریه Clinical & Experimental Metastasis منتشر شده است.

 

از بین انواع ویتامین‌ها، ویتامین‌های D و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی داشته و التهاب و تشکیل سلول‌های بدخیم را در بدن مهار می‌کند.یکی از موارد مهم برای پیشگیری از عود مجدد بیماری سرطان پستان، نوع تغذیه است. نوع چربی مصرفی می‌تواند در بروز یا پیشگیری از سرطان پستان تأثیر چشمگیری داشته باشد.محدودیت نوع و مقدار چربی در رژیم غذایی زنان مبتلا به سرطان پستان از نخستین مواردی است که بیماران باید به آن توجه داشته باشند. به عنوان مثال، کاهش مصرف اسیدهای چرب اشباع مانند گوشت قرمز و روغن‌های جامد حیوانی و همچنین حذف منابع اسیدهای چرب ترانس نظیر لبنیات پرچرب و روغن‌های هیدروژنه از مسائل مهم تغذیه در زنان مبتلا به سرطان پستان است. لبنیات مصرفی این بیماران نیز حتما باید از نوع پروبیوتیکی باشد تا از این طریق بتوان تعداد سلول‌های سیستم ایمنی و ضدالتهابی را جهت پیشگیری از عود مجدد بیماری افزایش داد.

از بین انواع ویتامین‌ها، ویتامین‌های D و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی داشته و التهاب و تشکیل سلول‌های بدخیم را در بدن مهار می‌کند. بنابراین، پایش سالانه سطح ویتامین D در خون این بیماران توصیه می‌شود. همچنین افزایش مصرف پروتیین‌های گیاهی مانند لوبیا، نخود، عدس، میوه‌ها و سبزی به میزان ۶ تا ٨ واحد در طول روز در این بیماران نقش مهمی دارد. سبوس غلات به دلیل دارا بودن ویتامین‌های گروه B سبب افزایش انرژی در بدن و کاهش ضعف و سستی بعد از درمان در زنان مبتلا به سرطان پستان می‌شود.مصرف لبنیات کم‌چرب، نان و برنج سبوس‌دار و فعالیت‌های بدنی روزانه جهت جلوگیری از افزایش وزن در این بیماران سبب افزایش طول عمر خواهد شد.

بسیاری براین باورند که بهترین راه درمان سرطان سینه، برداشتن کامل پستان است درحالیکه اخیرا با روش‌های تلفیقی جراحی سرطان و جراحی زیبایی، علاوه بر حفظ پستان مبتلا می‌توان سرطان پستان را کنترل، فرم ظاهری سینه را حفظ و باعث بهبود کیفیت زندگی و حفظ اعتماد به نفس در بیمار شد.ی تصریح کرد: جراحی سرطان پستان در نیم قرن اخیر دست خوش تحول بسیاری بوده و با پیشرفت علم انکولوژی، وسعت جراحی پستان به تدریج محدودتر شده و تاکنون آنچه که ثابت مانده، نیاز همه بیماران به مداخله جراحی است، اما این عمل جراحی دیگر به معنی برداشتن پستان نیست بلکه امروزه مطالعات وسیع و مبتنی بر شواهد ثابت کرده است که بیشتر بیماران نیازی به برداشتن کامل عضو ندارند و جراحی حفظ پستان باعث ضرر به سلامت بیمار نمی‌شود به همین دلیل افرادی که دچار این عارضه هستند دیگر نباید نگران از دست دادن زیبایی و ظاهر خود باشند.

این متخصص جراحی سرطان سینه ادامه داد: جراحی مدرن پستان، تلفیقی از جراحی سرطان و جراحی زیبایی با تکیه بر روش‌های کلاسیک است که به مجموع آنها “آنکوپلاستی” می‌گویند به طوریکه در این شیوه ابتدا جراح اقدام به پاکسازی کامل نسج پستان از تومور بدخیم می‌کند به طوریکه درمان فدای پارامترهای زیبایی نشود و در عین حال با بکارگیری روشهای زیبایی، از غیرطبیعی شدن سینه جلوگیری می‌کند یا سعی در بهبود افتادگی سینه بصورت همزمان خواهد کرد.

 

وی با اشاره به اینکه تخلیه کامل پستان به معنای پیشرفته بودن سرطان نیست، افزود: در 35 درصد موارد پزشکان پیشنهاد تخلیه کامل نسج پستان را خواهند داد که این امر لزوما به دلیل پیشرفته بودن بیماری نیست و به فاکتورهای دیگری وابسته است اما آنچه مسلم است عود کردن سرطان پستان بیشتر به عواملی مانند تاخیر در تشخیص و درگیری غدد لنفاوی زیر بغل و تکنیک جراحی و نوع تومور بستگی دارد.عضو مرکز تحقیقات سرطان پستان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه جراحی‌های “آنکوپلاستیک” مستلزم گذراندن دوره‌های پیشرفته پزشکی است، ابراز کرد: هم اکنون تعدادی از متخصصان کشورمان با تکنیک‌های این نوع از جراحی آشنا هستند که با توجه به نتایج رضایت بخش آن امیدواریم این شیوه مدرن جراحی در ایران به سرعت گسترده شود.طباطباییان تاکید کرد: بسیاری از افراد بر این باورند که کیست‌های سینه نشانه سرطان است درحالیکه با آموزش‌های مناسب در رسانه‌ها می‌توان این نگرش اشتباه را در جامعه تصحیح کرد چرا که کیست‌های پستان اغلب ارتباطی با سرطان ندارند و ریسک ابتلا به سرطان را نیز افزایش نخواهد داد ضمن اینکه 99 درصد کیست‌های این ناحیه خوش خیم هستند که با تشخیص صحیح پزشک و همچنین پیگیری می‌توان آن را درمان کرد.

کنترل سرطان سینه با روغن ماهی

این پزشک جراح خاطرنشان کرد: جراحی‌های سینه اعم از زیبایی و درمانی نسبتاً یک عمل جراحی بزرگ محسوب می‌شود و بیماران نباید به سرعت شروع به فعالیت‌های گذشته کنند در تمامی جراحی‌های این ناحیه اغلب چند روز اول برای کاهش عفونت و درد باید مسکن و آنتی بیوتیک مصرف کنند و پس از چند هفته همه چیز به حالت طبیعی باز خواهد گشت. بیمار برای بازگشت به زندگی کاملاً طبیعی باید روش‌های خود مراقبتی را با نظر تیم درمانی آموزش ببیند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.