برای پیشگیری از آکنه این نوشیدنی ها را نخورید

خرید ادکلن

برای پیشگیری از آکنه این نوشیدنی ها را نخورید

برای پیشگیری از آکنه این نوشیدنی ها را نخورید درمان جوش صورت فوری از بين بردن جوش جلوگیری از جوش زدن بعد از اصلاح

برای پیشگیری از آکنه این نوشیدنی ها را نخورید

مواجهه با آکنه شرایطی آزاردهنده است و گاهی اوقات جوش ها در نامناسب‌ترین زمان ممکن ظاهر می شوند. افراد بسیاری هر آنچه در توان دارند را به کار می گیرند تا از بروز آکنه پیشگیری کنند که از آن جمله می توان به شستن صورت، استفاده از مرطوب کننده و پرهیز از دست زدن به صورت اشاره کرد، اما گاهی اوقات باز هم جوشی ناخوشایند از ناکجا ظاهر می شود.

آکنه به دلایل مختلفی شکل می گیرد که برخی از کنترل ما خارج بوده، اما برخی دیگر قابل پیشگیری هستند. ظهور آکنه روی صورت پایان دنیا نیست زیرا آنها از بین خواهند رفت و تاکنون هیچ جوشی زندگی انسان را نابود نکرده است.با این وجود، برخی گزینه ها را می توانید برای کاهش احتمال ظهور جوش های مزاحم مد نظر قرار دهید. به عنوان مثال، سطح استرس را باید پایین نگه دارید. خواب کافی اغلب موثر است. و در برخی موارد، مواد غذایی و نوشیدنی ها نیز در حفظ پوست عاری از جوش به شما کمک می کنند.

گاهی اوقات، آکنه به واسطه مواردی مانند التهاب، سطوح کورتیزول (یکی از هورمون های استرس)، و کمبود مواد مغذی شکل می گیرد. افزودن مواد غذایی مفید برای سلامت پوست مانند چربی های سالم یا کفیر به رژیم غذایی می تواند به بهبود شرایط کمک کند. پوست نیازمند رطوبت و مواد مغذی است. زمانی که هر دو را در اختیار پوست قرار دهید، احتمال ابتلا به آکنه را کاهش داده و شانس برخورداری از پوستی شاداب و سالم را افزایش می دهید.این در شرایطی است که برخی مواد غذایی نیز می توانند در عواملی مانند هورمون ها و واکنش التهابی اختلال ایجاد کنند. در ادامه با برخی خوراکی ها که بهتر است برای پیشگیری از آکنه از آنها پرهیز کنید، بیشتر آشنا می شویم.

قهوه و آکنه
در شرایطی که نوشیدن قهوه می تواند برخی فواید سلامت را ارائه کند، اما این نوشیدنی محبوب برخی جنبه های منفی نیز دارد. کافئین بیش از حد می تواند بر هورمون های استرس اثرگذار باشد و موجب افزایش کورتیزول در بدن شود. از آنجایی که کورتیزول و آکنه به نوعی با یکدیگر مرتبط هستند، نوشیدن قهوه می تواند پوست شما را در معرض خطر قرار دهد.

نوشیدنی های انرژی‌زا و آکنه
در شرایطی که مصرف یک قوطی نوشیدنی انرژی‌زا شاید به افزایش سطوح انرژی و تقویت عملکرد مغز در کوتاه مدت کمک کند، اما بهتر است نوشیدنی دیگری با کافئین و مواد شیمیایی کمتر را انتخاب کنید. نوشیدنی های انرژی‌زا نه تنها برای سلامت خطرناک هستند، بلکه کافئین می تواند موجب کم آبی و خشکی پوست شود. همان گونه که پیش‌تر نیز اشاره شد، کافئین می تواند سطوح هورمون کورتیزول را افزایش دهد.

آبمیوه و آکنه
آبمیوه های تجاری حاوی مواد افزودنی، شکر پالایش شده، و شربت ذرت با فروکتوز بالا هستند. مصرف شکر پالایش شده می تواند به ظهور آکنه منجر شود. دلیل اصلی این شرایط همچنان به طور دقیق مشخص نیست، اما پژوهشگران به تاثیر شکر بر انسولین مشکوک هستند.

لیموناد و آکنه
لیموناد خانگی می تواند از محتوای شکر کمی برخوردار باشد، اما نمونه های تجاری حاوی مقدار زیادی شکر هستند. شکر می تواند بر هورمون های بدن انسان و در نتیجه بر پوست اثرگذار باشد. از سوی دیگر، آب لیمو یک نوشیدنی سالم است که بسیاری از کارشناسان مصرف آن را توصیه کرده اند.

شیر و آکنه
شیر گاو از برخی ویژگی ها، مانند محتوای پروتئین و چربی های غذایی برخوردار است که شاید آن را به گزینه ای سالم‌تر نسبت به جایگزین های گیاهی تبدیل کند. با این وجود، برخی مطالعات مصرف شیر را با ظهور آکنه پیوند داده اند. قندهای طبیعی در شیر یا سطوح تحمل لاکتوز افراد از جمله عوامل موثر احتمالی در این زمینه هستند.

نوشابه و آکنه
نوشابه، چه معمولی و چه رژیمی، می تواند موجب بروز آکنه شود. شکر و شیرین کننده های مصنوعی پتانسیل اثرگذاری بر هورمون های بدن انسان را دارند. برخی پژوهش ها درباره مصرف نوشابه و شرایط پوست، ظهور آکنه پس از مصرف این نوشیدنی را گزارش کرده اند.

نوشیدنی های ورزشی و آکنه
نوشیدنی های ورزشی به عنوان محصولاتی سالم و آبرسان که مصرف آنها پس از تعریق زیاد خوب است، تبلیغ می شوند. اما در واقعیت، این نوشیدنی ها حاوی شکر فراوان هستند. در شرایطی که آبرسانی ممکن است به حفظ ظاهر خوب پوست کمک کند، اما قندهای افزوده این گونه نیستند.

چای سرد شیرین شده و آکنه
در شرایطی که چای شیرین نشده برای سلامت انسان مفید است، نسخه های شیرین شده می توانند سرشار از شکر، جایگزین های شکر، یا شربت ذرت با فروکتوز بالا باشند و این قبیل شیرین کننده ها برای پوست خوب نیستند. مصرف این نوشیدنی می تواند بروز واکنش در پوست را به همراه داشته باشد.

الکل و آکنه
مصرف الکل می تواند موجب خشکی پوست شود. الکل می تواند موجب کم آبی بدن شود که خشکی پوست را در پی خواهد داشت. خشکی پوست می تواند شرایط را برای ظهور جوش های آزار دهنده فراهم کند.

درمان جوش با روشهای خوراکی
جوش‌های پوستی فقط مختص نوجوانان نیستند، بلکه حدود 20 درصد از خانم‌ها در دهه‌های دوم و سوم زندگی با این جوش‌ها مواجه می‌شوند. جوش‌های پوستی می‌توانند به علت‌های متفاوتی ایجاد شوند؛ از استرس گرفته تا نوسانات هورمونی. با این‌حال، همه این افراد علاوه بر جدی گرفتن روش‌های درمانی موضعی و دارویی،‌ می‌توانند از مواد غذایی خاص برای مقابله با جوش‌ها و شفاف‌سازی پوست خودشان استفاده کنند. اضافه کردن مواد غذایی زیر به رژیم غذایی، کیفیت پوست را به مرور زمان افزایش می‌دهد.

درمان جوش با گزنه
گزنه، یکی از گیاهانی است که خاصیت ضدالتهابی ویژه‌ای دارد و دو فایده مهم نیز به پوست می‌رساند؛ کمک به تسکین التهابات پوستی و بهبود بیماری‌های پوستی مانند اگزما و آکنه. شما می‌توانید از گزنه برای تهیه سوپ یا چای استفاده کنید. ویژگی دیگر گزنه، قدرت سم‌زدایی آن است که از آنتی‌اکسیدان‌های سرشارش نشات می‌گیرد. این ترکیبات مهم از بدن در مقابل تولید بیش از حد رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کنند و مانع از آسیب‌دیدگی DNA در بدن می‌شوند.

درمان جوش با رازیانه
اگر تاکنون از رازیانه استفاده نکرده‌اید، وقتش رسیده با این گیاه مفید آشنا شوید. رازیانه علاوه بر اینکه برای هضم غذا مفید است، تورم را هم در بدن کاهش می‌دهد و به بیرون راندن مایعات اضافی و سموم از بدن کمک می‌کند. همه این ویژگی‌ها برای سلامت پوست و مو مهم هستند و در درازمدت خودشان را نشان می‌دهند. شما می‌توانید از رازیانه برای تهیه چای استفاده کنید.

درمان جوش با نعناع
مردم جهان بیشتر از هر چیزی، نعناع را به‌واسطه خواص درمانگر و تسکین‌دهنده‌اش می‌شناسند. این گیاه مهم، نه‌ تنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند، بلکه استرس را هم کاهش می‌دهد که یکی از عوامل تشدیدکننده جوش‌هاست. نعناع برای مقابله با سردرد هم مفید است. سینوس‌ها را پاکسازی می‌کند و فواید مختلفی به پوست می‌رساند.

درمان جوش با انواع توت‌های تیره
ویژگی مهمی که انواع توت‌های تیره را متمایز می‌کند، میزان زیاد آنتی‌اکسیدان‌هایی است که در این میوه‌ها وجود دارد. این آنتی‌اکسیدان‌ها از دو منظر برای پوست مهم هستند؛ قابلیت پاکسازی و قابلیت شفاف‌سازی. به‌علاوه، اهمیت فیبر موجود در توت‌های تیره را هم نباید نادیده گرفت چون مانع از گرسنگی کاذب می‌شوند و ترشح انسولین را تنظیم می‌کنند.

درمان جوش با مغزهای خام
کمبود املاح مهمی مانند زینک و سلنیوم، با افزایش آکنه‌ها در بعضی از افراد مرتبط است. به همین دلیل هم مغزهای خام، خصوصاً دانه‌های کدو و بادام برزیلی، برای مقابله با آکنه‌ها و جوش‌ها مفید هستند. ویژگی سلنیوم این است که تعداد سلول‌های سفید خون را در بدن افزایش می‌دهد، درنتیجه قدرت دفاعی بدن را تقویت می‌کند. بعضی ترکیبات مانند ویتامین E، مس، منیزیم، منگنز، پتاسیم، کلسیم و آهن نیز برای سلامت پوست و حفظ عملکردهای آن ضروری هستند بنابراین، مغزهای حاوی این عناصر هم باید به رژیم غذایی اضافه شوند.

درمان جوش با سیر
سیر، سرشار از نوعی ماده شیمیایی طبیعی به‌نام آلیسین است که بعد از هضم شدن، فعل و انفعالات خاصی با خون انجام می‌دهد. این فرایند به شکل‌گیری ماده‌ای در بدن منجر می‌شود که توانایی بالایی برای نابود کردن بسیاری از باکتری‌ها و ویروس‌های مضر دارد. در این حالت، بسیاری از ترکیبات مضری که باعث شکل‌گیری جوش‌ها و بیماری‌های پوستی می‌شوند، از بین می‌روند. اگر میزان استفاده از گیاهان و میوه‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان را همراه با مصرف سیر افزایش بدهید، ترکیب دارویی بی‌نظیری به بدن می‌رسانید. البته برای اینکه از بیشترین فواید سیر برخوردار شوید، باید آن را خام بخورید.

درمان جوش با گوجه‌ فرنگی
گوجه‌فرنگی، یکی از بهترین منابع حاوی ویتامین C است و با توجه به اینکه تولید کلاژن را افزایش می‌دهد، استحکام و کیفیت پوست را در وضعیت مطلوبی نگه می‌دارد. علاوه بر این، لیکوپن موجود در گوجه‌فرنگی هم فقط رنگ قرمز را در این سبزی ایجاد نمی‌کند، بلکه گردش خون را در پوست بهبود می‌بخشد.

درمان جوش با انگور قرمز
به گفته محققان، انگور قرمز و دانه‌های آن، حاوی ترکیبات شیمیایی طبیعی و آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمندی هستند که بیماری‌های پوستی التهابی مانند پسوریازیس و اگزما را درمان می‌کنند. آنتی‌هیستامین‌های طبیعی موجود در انگور قرمز هم می‌توانند به کنترل عوارض جانبی ناشی از واکنش‌های حساسیت‌زا کمک کنند بنابراین، سعی کنید روزانه از انگور قرمز تازه و کامل به‌عنوان بخشی از سالاد یا به‌عنوان میان‌ وعده استفاده کنید.

برای پیشگیری از آکنه این نوشیدنی ها را نخورید

درمان جوش با کلم بروکلی
کلم بروکلی، یکی از سبزی‌های بی‌نظیر برای مقابله با جوش‌ها و افزایش شفافیت پوست است. آنتی‌اکسیدان‌های مهمی مانند ویتامین‌های A، B، C، E و K در کلم بروکلی وجود دارند که همگی درخشش و شفافیت پوست را تقویت می‌کنند و نقش مهمی در احیای بافت‌های آسیب‌دیده برعهده می‌گیرند. در ضمن، اسیدهای چرب امگا 3، کلسیم و فولات موجود در کلم بروکلی هم فرایند بهبود مشکلات پوستی را بهتر می‌کنند و برای عملکرد هرچه بهتر سلول‌های پوستی مفید هستند. شما می‌توانید کلم بروکلی را به‌صورت خام به سالاد اضافه کنید یا آن را به‌صورت بخارپز بخورید.

درمان جوش با سیب زمینی شیرین
یافته‌های علمی نشان می‌دهند بالا بودن سطح هورمون کورتیزول در بدن می‌تواند باعث بروز جوش‌های پوستی شود. کورتیزول، یکی از هورمون‌هایی است که در واکنش به استرس ترشح می‌شود. این در حالی است که تنظیم نوسانات در سطح قند خون می‌تواند خلق‌وخوی ما را در وضعیت بهتری قرار بدهد و از این طریق به مقابله با استرس کمک کند بنابراین، اضافه کردن مواد غذایی حاوی کربوهیدرات‌های پیچیده و ویتامین‌های مهم به رژیم غذایی مانند سیب‌زمینی شیرین، به تنظیم نوسانات قندخون کمک می‌کند. این سبزی ریشه‌دار، بتاکاروتن هم دارد که بعد از هضم شدن به ویتامین A تبدیل می‌شود و می‌تواند به بهبود جریان اکسیژن در پوست کمک کند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.