معجزه تب و لرز در درمان بیماری ها

خرید ادکلن

معجزه تب و لرز در درمان بیماری ها

معجزه تب و لرز در درمان بیماری ها تب و لرز سرماخوردگی درمان تب بزرگسالان درمان تب سرد تب ویروسی در کودکان براي تب چي خوبه برای تب کودکان چه کنیم پایین آوردن تب نوزاد

معجزه تب و لرز در درمان بیماری ها

کارشناسان علت لرزیدن افراد به هنگام بیماری و تب و همین طور گریه کردن آنها به هنگام درد کشیدن را به تازگی کشف کرده‌اند.گفتنی است، براساس تحقیقات لرزیدن معمولاً با سرد شدن هوا همراه است اما هدف اصلی آن پاسخ سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت است.بررسی‌ها نشان می‌دهند، دمای بدن انسان به طور ثابت در درجه حرارت ۳۷ درجه سانتی‌گراد است که این دما توسط مرکز هیپوتالاموس مغز شروع به پاسخ ایمنی به میکروب تشخیص داده شده می‌کند، دمای بدن انسان بالا می‌رود، اما چون دمای برخی قسمت‌های بدن از حالت قبل کمتر می‌شود فرد شروع به لرزیدن می‌کند.

در حقیقت لرزیدن برای جلوگیری از افزایش دمای بدن به وجود می‌آید و به نفع فرد بیمار است، در عین حال براساس تحقیقات علمی نوین، سیستم ایمنی بدن در دماهای بالاتر توانایی بیشتری برای مقابله با عوامل بیماری‌زا دارد.به هنگام لرزیدن سلول‌های بدن شروع به تولید حرارت می‌کنند و به این ترتیب سیستم از نوعی نیروی کمکی برای نابودی بیماری استفاده می‌کند.براساس یک تحقیق دانشگاهی توسط متخصصان دانشگاه ناتینگهام کشور انگلستان گریه کردن نوعی پاسخ سیستم عصبی بدن به احساسات منفی و یا درد است.

سرماخوردگی

پژوهشگران نوعی ارتباط بین کانال‌های اشکی از چشم و برخی نواحی مغزی به تازگی شناسایی کرده‌اند.به گفته محققان اشک ریختن نوعی راه‌حل بدن برای انتشار هورمون‌های استرس به هنگام ترشح است که به هنگام درد آزاد می‌شوند و به کمک گریه کردن افراد نوعی بازیاب تعادلی به دست می‌آورند.در عین حال در قطرات اشک اندروفین وجود دارد که نوعی مسکن طبیعی برای بدن است و به تثبیت وضعیت جسمی و عصبی بدن کمک می‌کند.بر این اساس پزشکان به افرادی که در معرض غلیانات روحی و احساسی و همینطور وجود درد در بدن دچار شده‌اند توصیه می‌کنند از گریه کردن به اندازه استاندارد و معقول برای کمک به بدن خود بهره بگیرند.

 

گاهی اوقات با وجود مناسب بودن دمای اتاق، احساس سرما می‌ کنید. اگر این حالت به ‌ندرت اتفاق بیفتد، چندان مهم نیست اما اگر تداوم پیدا کند، بهتر است آن را جدی بگیرید. برخی بیماری‌ها می‌تواند حساسیت شدید به دما ایجاد کند. وقتی‌که حساسیت به سرما بیشتر از چند روز طول می‌کشد و بدتر می‌شود، لازم است به پزشک مراجعه کنید.

دلایل عدم تحمل سرما چیست؟
– کم‌خونی یا آنمی، اختلال خونی شایعی است که طی آن گلبول‌های قرمز یا هموگلوبین در خون کاهش می یابد. کمبود گلبول‌های قرمز باعث احساس سرما، خستگی و رنگ ‌پریدگی می‌شود. در این موارد توصیه می‌شود فورا به دکتر مراجعه شود.

– نفروپاتی دیابتی به بیماری کلیوی ثانویه مبتلایان به بیماری دیابت گفته می‌شود. عوارض کلیوی از یافته‌های شایع در بیماران مبتلابه دیابت است. حدود نیمی از بیماران مبتلابه دیابت دچار آسیب کلیوی می شوند. درگیری کلیوی عارضه‌ای جدی است و می‌تواند کاهش عمر و کیفیت زندگی را به دنبال داشته باشد. تشنگی مفرط، گیجی، کم‌اشتهایی و مشکل تنفسی و تکرر ادرار بعضی از عوارض این اختلال به‌حساب می‌آید.

– وقتی غده مغزی هورمون کم تولید می‌کند، بدن نمی‌تواند درجه بدن را درست تنظیم کند. درنتیجه فرد دچار اضافه ‌وزن، خستگی مفرط، یبوست و چرخه‌های ماهانه نامنظم می‌شود.

– اگر هرگونه مشکل مربوط به رگ های خونی داشته باشید، جریان خون به نواحی خاصی به ‌ویژه انتهای دست‌ وپای بدن محدود می‌شود.

– مصرف برخی داروها ازجمله داروهایی که روی گردش خون تاثیر می‌گذارد، می‌تواند باعث حساسیت به سرما شود، از جمله داروهای میگرن و داروی فشارخون.

– بی‌اشتهایی عصبی نوعی اختلال روانی در غذا خوردن است که در آن بیمار از خوردن غذا به میزان کافی، باوجود گرسنگی، امتناع می‌کند. این روند که معمولاً با زیاده‌ روی در یک رژیم غذایی آغاز می‌شود، به دلیل کاهش شدید وزن می‌تواند به مرگ فرد منجرشود. با کمبود چربی، بدن قادر به گرم نگه ‌داشتن خود نیست. فردی با این اختلال در صورت عقب‌افتادن قاعدگی، باید به پزشک مراجعه کند.

معجزه تب و لرز در درمان بیماری ها

 

علت لرزیدن افراد به هنگام بیماری و تب چیست؟
گفتنی است، براساس تحقیقات لرزیدن معمولاً با سرد شدن هوا همراه است اما هدف اصلی آن پاسخ سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت است. بررسی‌ها نشان می‌دهند، دمای بدن انسان به طور ثابت در درجه حرارت 37 درجه سانتی‌گراد است که این دما توسط مرکز هیپوتالاموس مغز شروع به پاسخ ایمنی به میکروب تشخیص داده شده می‌کند، دمای بدن انسان بالا می‌رود، اما چون دمای برخی قسمت‌های بدن از حالت قبل کمتر می‌شود فرد شروع به لرزیدن می‌کند.در حقیقت لرزیدن برای جلوگیری از افزایش دمای بدن به وجود می‌آید و به نفع فرد بیمار است، در عین حال براساس تحقیقات علمی نوین، سیستم ایمنی بدن در دماهای بالاتر توانایی بیشتری برای مقابله با عوامل بیماری‌زا دارد.به هنگام لرزیدن سلول‌های بدن شروع به تولید حرارت می‌کنند و به این ترتیب سیستم از نوعی نیروی کمکی برای نابودی بیماری استفاده می‌کند.

علت گریه کردن افراد به هنگام درد کشیدن چیست؟
براساس یک تحقیق دانشگاهی توسط متخصصان دانشگاه ناتینگهام کشور انگلستان گریه کردن نوعی پاسخ سیستم عصبی بدن به احساسات منفی و یا درد است. پژوهشگران نوعی ارتباط بین کانال‌های اشکی از چشم و برخی نواحی مغزی به تازگی شناسایی کرده‌اند.به گفته محققان اشک ریختن نوعی راه‌حل بدن برای انتشار هورمون‌های استرس به هنگام ترشح است که به هنگام درد آزاد می‌شوند و به کمک گریه کردن افراد نوعی بازیاب تعادلی به دست می‌آورند.در عین حال در قطرات اشک اندروفین وجود دارد که نوعی مسکن طبیعی برای بدن است و به تثبیت وضعیت جسمی و عصبی بدن کمک می‌کند.بر این اساس پزشکان به افرادی که در معرض غلیانات روحی و احساسی و همینطور وجود درد در بدن دچار شده‌اند توصیه می‌کنند از گریه کردن به اندازه استاندارد و معقول برای کمک به بدن خود بهره بگیرند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.